ANTICELULITNI PAKET

Program je sestavljen iz šestih različnih tretmajev, ki jih kombiniramo glede na potrebe in želje stranke. Tretmaji so učinkoviti v boju proti t.i. pomarančni koži, po koncu terapije bo vaša koža občutno bolj gladka, majn bo vidnega celulita. Ob pravilni prehrani in telovadbi pa bo tudi nekaj centimetrov manj.

POSVET

Pred začetkom programa se skupaj pogovorimo o vaših ciljih in željah. Predstavimo vam celoten program, potek, prilagodimo urnik in nato gremo v akcijo.

TRENING

Individualen trening v manjši skupini (do 6 oseb). Trening in intenzivnost se prilagodi vsakemu posamezniku v skupini, skupna aktivnost pa vam omogoča večjo motivacijo. Poudarek je na pravilni izvedbi vaj, pravilnih obremenitvah in odpravi telesnih nepravilnosti (mišična neravnovesja).

PREHRANA

Posvet o prehranskih navadah in izdelava jedilnika kjer upoštevamo osnovne smernice zdravega prehranjevanja. Jedilnik je prilagojen vašemu okusu, prehranskim navadam in zdravstvenemu stanju.

TANITA

Tehtanje s tehtnico Tanita na začetku in koncu programa. Tehtanje telesne teže, odstotka telesne maščobe, odstotka vode v telesu, mišične mase in stopnje fizične pripravljenosti, BMR- stopnja bazalnega metabolizma in starosti metabolizma, teže kosti.